Принципи лідерства служіння: інтенсивний курс для студентів Університету

 

Дуже часто студенти скаржаться на хронічне незадоволення базових потреб - якісний сон та здорове харчування, однак ще більше вони переймаються через потреби у спілкуванні та саморозвитку. Інтенсивний курс з базових принципів служіння, який проходив у стінах Університету з 5 по 9 лютого, зміг задовольнити майже всі потреби учасників, адже вони мали змогу багато комунікувати один з одним, дізнатись більше про лідерство та особливості філософії лідерства служіння, працювати над розвитком власних лідерських якостей, а також у перервах смакувати печивом та апетитними пундиками. 

 

image 01       image 02

 

Курс щороку організовують та проводять співробітники Центру програм з лідерства служіння спільно з Міжнародною організацією Co-Serve International. Його основна мета - познайомити учасників із основними принципами лідерства служіння та продемонструвати основні механізми створення та розвитку спільноти (“community”). Цього року студенти, які проходили курс, змогли не лише в теорії, але і на практиці опанувати такі важливі теми, як: ефективна комунікація у командній взаємодії, ціннісні орієнтації лідера та спільноти, повага та довіра у розбудові стосунків, усвідомленість та емоційний інтелект лідера. Важливо зазначити, що курс проводиться англійською мовою. Тож, окрім розвитку м'яких навичок, учасники курсу змогли покращити говоріння - один із найважливіших скілів в опануванні мови.  

 

image 03       image 04

        

Інтенсивний курс з принципів лідерства служіння є першим етапом Міжнародної програми. Наступний крок - менторська програма, під час якої учасники досліджують особливості використання принципів лідерства служіння в своєму індивідуальному контексті. У цьому процесі їм допомагають ментори Co-Serve International. Побачити як філософія лідерства служіння працює на практиці учасники зможуть під час третього етапу програми - Академія лідерства служіння, яка цього року пройде у двох форматах - онлайн (платформа Zoom) та офлайн (м. Портленд, США). Програма забезпечує реалізацію цілі сталого розвитку №4 (якісна освіта).

 

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Принципи лідерства служіння: інтенсивний курс для студентів Університету