Інтенсивний онлайн курс вивчення принципів лідерства служіння для студентів

 

Справжні грінченківці завжди шукають можливості для розвитку та навчання, навіть під час такого омріяного тривалого відпочинку, який чекав на студентів протягом зимових канікул. 

 

     

З 29.01 по 01.02 компанія чарівних студенток-представниць різних структурних підрозділів Університету долучилась до участі в першому етапі Міжнародної програми лідерства служіння, а саме - інтенсивному онлайн курсі з  основних приниципів лідерства служіння, який у такому форматі уже кілька років поспіль проводить команда Центру програм з лідерства служіння спільно з міжнародною організацією Co-Serve International.

 

 

image1   image2     

 

 

Курс складався із восьми двогодинних сесій та інтенсивної індивідуальної роботи на платформі Google Classroom. Протягом двох тижнів учасники опанували такі теми як: способи вираження поваги та її важливість для розбудови спільноти, усвідомленість як одне із ключове вмінь лідера, заохочення та мотивація у роботі команди. Дискусії та обговорення, інтерактивні вправи, перегляд відео та використання різноманітних онлайн ресурсів були невід'ємною частиною кожного заняття.  Такі методи навчання дозволили учасникам розмежувати поняття лідерства та управління, мети та призначення, команди та спільноти, а також визначити власні цінності, розвинути навички активного слухання та публічних виступів, познайомитись з техніками вирішення конфліктів та формулювання командного бачення. 

 

 

image4       image3_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy.png

 

 

Важливим елементом програми є спілкування виключно англійською мовою у дружній та доброзичливій атмосфері, що дає можливість учасникам позбутись мовного бар'єру та

удосконалити навички комунікації іноземною мовою. 

 

Наразі частина учасниць продовжують участь у програмі та спільно з менторами Co-Serve International досліджують способи реалізації принципів лідерства служіння в індивідуальному контексті. По завершенню менторського курсу на учасниць чекає участь в Міжнародній академії лідерства служіння, яка цього року пройде у двох форматах - очному (м. Портленд, США) та онлайн.

 

Програма спрямована на реалізацію таких цілей сталого розвитку як якісна освіта (4) та гендерна рівність (5). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Інтенсивний онлайн курс вивчення принципів лідерства служіння для студентів