Участь у фестивалі НЕОсвітній Арсенал

 

Початок навчального року для усіх грінченківців дуже насичений: у першокурсників - адаптація, у викладачів та старшокласників - підготовка до очних пар та купа деталей, про які забули під час дистанційного навчання, студентська рада готується до виборів, а ми, команда Центру програм з лідерства служіння, працюємо над удосконаленням наших проєктів, а також розширюємо зони впливу. 

 

От, наприклад, у п'ятницю, 22 вересня 2023 року, долучились до участі у фестивалі “НЕОсвітній Арсенал”, де презентували авторську настільну гру для дітей та підлітків "Слухай активно, дій відповідно". Радіємо, що нашою розробкою зацікавились не тільки маленькі відвідувачі фестивалю та їх батьки, а ще й підлітки (сподіваємось, наші майбутні студенти) та вчителі. 

 

 

 

Розуміння власних емоцій та вміння про них говорити є важливою складовою емоційного інтелекту, який, своєю чергою, є надважливою навичкою у сучасному світі. Формат гри найкраще підходить для роботи з цією темою, оскільки дає можливість у неформальній атмосфері поділитись думками про власні почуття та краще зрозуміти емоції оточуючих.

 

 

 

Отож, якщо Вас зацікавила наша гра, будемо раді поділитись деталями. Чекаємо в гості за адресою: вул. Левка Лук’яненка, 13Б, ауд. 205А або звертайтеся за емейлом Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Участь у фестивалі НЕОсвітній Арсенал