Ви тут: Громада Новини Бути лідером не колись, а сьогодні. Центр програм з лідерства служіння провів щорічний Базовий курс Міжнародної програми з лідерства служіння

Бути лідером не колись, а сьогодні. Центр програм з лідерства служіння провів щорічний Базовий курс Міжнародної програми з лідерства служіння

 

В період з 9 січня по 1 лютого Центр програм з лідерства служіння у співпраці з міжнародною організацією «Co-Serve International» провів Базовий курс Міжнародної програми з лідерства служіння.

 

Цього року він знову пройшов у форматі глобального онлайн-курсу «Introduction to Principles of Servant Leadership».


 

 

Протягом чотирьох тижнів учасники з України, Казахстану, Філіппін, Нігерії, Камеруну, Таїланду та США зустрічалися у Zoom, щоб обговорити такі важливі принципи лідерства служіння як повага, взаємодія у команді, креативність та сміливість, уміння слухати та створювати спільне бачення. Крім того, на платформі Google Classroom студенти ознайомлювалися із різноманітними відеоматеріалами, ділилися враженнями від прочитаних статей та уривків із книг.

 

Разом із фасилітаторами учасники мали змогу розвинути свій лідерський потенціал, в межах дискусій та активностей розкрити свої якості та по-новому пізнати себе, а також вдосконалити навички англійської мови.

 

У звʼязку із великою кількістю охочих доєднатися до глобального курсу Програми, Центр програм з лідерства служіння прийняв рішення організував додаткову групу для студентів-грінченківців. З 23 по 27 січня учасники мали змогу опанувати основи лідерства служіння у форматі онлайн-інтенсиву.

 

В результаті до Базового курсу приєдналося 35 учасників, 7 з України. Серед них студенти та викладачі Університету Грінченка.

 

Учасники, які прийняли рішення продовжувати проходження програми впродовж наступних 4 місяців будуть спілкуватися зі своїми менторами та ділитися з наставником своїми перспективами та досвідом, пов'язаним із принципами лідерства служіння.

 

Довідка:

Міжнародна програма з лідерства служіння (ISLP) — це щорічна англомовної програми з розвитку лідерських якостей, що проводиться у співпраці з міжнародною організацією «Co-Serve International» (США).

 

Детальніше про Міжнародну програму з лідерства служіння: http://cpls.kubg.edu.ua/sluzhinnia/islp.html 

 

Детальніше «Co-Serve International»: http://cpls.kubg.edu.ua/dovira/co-serve-international.html 

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Бути лідером не колись, а сьогодні. Центр програм з лідерства служіння провів щорічний Базовий курс Міжнародної програми з лідерства служіння