«Університет Грінченка: вчора, сьогодні, завтра». Особливий квест до особливого Дня Університету

День Університету завжди особливий, а можливість зібратись разом та відзначити цей день в такий непростий для країни час стає ще більш цінною.

 

 28 вересня 2022 року команда Центру програм з лідерства служіння організувала квест «Університет Грінченка: вчора, сьогодні, завтра» для студентів-грінченківців в навчальному корпусі на вул. Маршала Тимошенка, 13-Б.

 

13 команд від факультетів Університету та Фахового коледжу «Універсум», 70 учасників та 14 станцій у найнеочевидніших місцях навчального корпусу. Хто знайде підказки, які завбачливо сховали волонтери квесту? Яка команда першою відгадає всі загадки та виконає завдання станції, повʼязані із історією Університету та біографією Грінченка?

 

На кожній станції квесту команди повинні були виконати завдання, щоб отримати підказку. Наприклад, розгадати кросворд, скласти рядки гімну в правильному порядку, з'єднати фото деканів факультетів з їхніми іменами чи побудувати піраміду з шести стаканчиків, не торкаючись їх руками.

 

Всі учасники стартували в дворику біля входу в корпус. У кожної команди був свій маршрут та свої челенджі, проте фінішували в актовому залі, де мали зробити командне фото на сцені Університету. Переможцями, стали перші три команди, які найшвидше впоралися із усіма завданнями святкового квесту.

 

Вітаємо команди Факультету української філології, культури і мистецтва, Факультету економіки та управління та Фахового коледжу «Універсум» із перемогою та усім учасникам за участь.

  

  

 

Вдячні командам, а також волонтерам, які супроводжували команди на кожній станції!

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини «Університет Грінченка: вчора, сьогодні, завтра». Особливий квест до особливого Дня Університету