Перший онлайн-етап Міжнародної програми лідерства служіння

 

Центр програм з лідерства служіння допоміг глибше розібрати основні принципи лідерства служіння учасникам першого етапу Міжнародної програми лідерства служіння.

 

B17519BD-4F4E-4B08-B83B-1408A582A493 1 201 a

 

З 2 листопада по 26 грудня 2020 року студенти різних структурних підрозділів Університету Грінченка - філологи, журналісти, хореографи, разом із співробітниками Центру опанували базу лідерських цінностей, якостей, особливостей поведінки в рамках Міжнародної програми лідерства служіння, яка проводиться щорічно у співпраці з "Co-Serve Int.".

 

У зв'язку із карантинними обмеженнями вперше програма розпочалася із онлайн-сесій, під час яких студенти визначали власні цінності, обговорювали різні погляди на особистість лідера, працювали у командах, тренувались на онлайн-вправах та практикували вміння активно слухати одне одного.

 

Нагадаємо, що Міжнародна програма лідерства служіння - це щорічна програма, що проводиться у співпраці з міжнародною організацією "Co-Serve Int." з метою ознайомити учасників з принципами лідерства як служіння, навчити застосовувати їх у житті, показати на прикладах як працює ця ідея, втілити у життя власний проєкт з лідерства. Програма складається з першого (базового) етапу, менторства, академії та створення лідерського проєкту.

 

Якщо вас зацікавила інформація про програму, запрошуємо дізнатись більше ТУТ.

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Перший онлайн-етап Міжнародної програми лідерства служіння