Міжнародна академія лідерства служіння 2016

 

Протягом більш як шести років наш університет спільно з міжнародною організацією «Co-Serve International» проводить програму для студентів з розвитку лідерства служіння. Вона складається з чотирьох етапів та спрямована на ознайомлення учасників з основними принципами лідерства-служіння, а також, що є більш важливим, яким чином вони можуть використовувати ці знання та уміння у щоденному житті.

Academy 2016

З 20 червня по 5 липня 2016 року на базі нашого університету відбувся третій етап даної програми – Міжнародна академія лідерства служіння.

Нашим завданням під час програми було показати, що лідерство служіння працює та приносить вагомі результати, що в Україні можна знайти компанії, в яких команда співробітників перетворюється на сім’ю, де піклуються один про одного та про громаду, де керівник є лідером, а співробітники – друзями.

Разом із американськими партнерами Маршалом Крістенсеном, Майклом Маршем, Лін МакНемі та Стеном Вонгом 13 учасників академії зустрілися з нашими українськими компаніями-парнерами, серед серед яких:

 

Враження учасників від Академії

«Академія Лідерства для мене - незабутній час власних перемог/досвіду і досягненнь. Місце, де навчаються людяності, сміливості жити і, напевно, деяким стратегіям. Власне, які є варіанти дій у тих чи інших ситуаціях. Саме для мене цей час став поштовхом до глибинної рефлексії та самовдосконалення. Висловлюю подяку людям, які брали участь у проведенні Академії Лідерства - Служіння в Україні. Ціную Вас і Ваш вклад у цю, безперечно, добру справу. Впевнена, що мрія Маршала про покоління Лідерів в Україні здійсниться якнайшвидше».

Анна Мозгова, студентка 4 курсу Інституту філології

 

 

«Kyiv Servant Leadership Academy - це незабутні враження, позитивні емоції кожен день, тімбілдінг без перерв, друзі, нові зустрічі та ідеї. Але найголовніше для мене було те, що я переконалась в існуванні лідерстваслужіння в Україні поза межами нашого Університету».

Діана Едемова, студентка 5 курсу Педагогічного інституту

 

 

«Академія вражає тим, що показує те, в що багато хто з людей вже не вірить. Показує справжні людські цінності та доводить їх існування фактами, що не можливо зруйнувати. Для мене Академія - один з промінів сонця для людства». 

Дмитро Горбатовський, студент 6 курсу Факультету інформаційних технологій та управління

 

 

 

«Хочу подякувати Servant Leadership Academy за те, що розвіяла мої стереотипи. Навіть в Україні можна побудувати бізнес на основі принципів servant leadership. Було б бажання, а можливості знайдуться».

Любов Пономарчук, учениця 10 класу Гімназії «Синьоозерна» №257

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: ISLP Міжнародна академія лідерства служіння 2016