Міжнародна академія лідерства служіння 2019

 

5 липня 2019 року річна програма з лідерства служіння закінчилася проведенням ІІІ Міжнародної академії лідерства служіння в Києві за підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка та міжнародної організації «Co-Serve International».

 

З 22 червня по 5 липня 2019 року Центр програм з лідерства служіння зібрав 17 учасників з України, Казахстану та Америки, щоб продемонструвати 13 організацій та компаній різних сфер бізнесу.

 

Цього року Міжнародну академію лідерства служіння закінчили студенти ІІ курсу спеціальності "Кібербезпека" Олександр Бабич та Владислав Мельник, студенти ІІІ курсу спеціальності "Міжнародні відносини" Дмитро Прачук та Вікторія Бистра, студентка ІІ курсу спеціальності "Англійська філологія" Катерина Фреган, студентка ІV курсу спеціальності "Реклама і зв'язки з громадськістю" Євгенія Фадеєва.

 

Тепер перед кожним із учасників стоїть місія - створити та реалізувати протягом року проект, який допоможе змінити на краще ситуацію в обраному середовищі та задовольнить потреби обраної соціальної групи.

 

Центр програм з лідерства служіння надзвичайно вдячний усім, хто долучився до організації Міжнародної академії лідерства служіння, а особливо партнерам. Двері у свої компанії нам відкрили:

 

Нагадаємо, що Міжнародна академія лідерства служіння - це частина Міжнародної програми лідерства служіння, яку Київський університет імені Бориса Грінченка проводить спільно із міжнародною організацією «Co-Serve International». Мета програми: відвідати компанії, основою корпоративної культури яких є принципи лідерства як служіння; побачити як принципи лідерства як служіння працюють у реальному житті.

 

Враження учасників від Академії

 

У цій академії мені вдалося не тільки отримати безцінний життєвий досвід, а й знайти найкращих друзів, найяскравіші емоції і незабутні враження.
Я ніколи не забуду про наші команди, вечірні обговорення, бесіди перед сном, поїздку в Славутич, підтримку, коли потрібно, багато обіймів, жартів, ігор.
І, звичайно, я ніколи не забуду почуття єдиної люблячої сім'ї!

Вікторія Бистра, Україна

 

Пройшло всього 2 тижні, але відчуття ніби декілька місяців.
Протягом цього часу ми відвідували компанії, грали в ігри, спілкувались щонайменше 3 мовами і просто насолоджувались проведеним часом.
Академія дала мені незабутні емоції, моменти, дружбу, підтримку й знання.

Катерина Фреган, Україна

 

Дякую за такий чудовий досвід і дякую за таку чудову можливість співпрацювати і працювати з людьми з різних культур і бачити їхню точку зору.

Раміль Кабдуалієв, Казахстан

 

Дякую за все, починаючи від простої комунікації з кожним з нами до створення неймовірних спогадів.
Дякую за допомогу, навіть коли організаторам було важко встати вранці, коли було складно налаштувати графік, коли відбувалися зміни у візитах, і коли не було достатньо часу, щоб зробити заплановане.
Дякую за турботу та навчання разом!

Ден Дуон, США

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: ISLP Міжнародна академія лідерства служіння 2019