Тренінг для команди НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів

 

Запорука успішного навчального року - злагоджена робота команди. Важливо узгодити плани на семестр та визначитись із пріоритетними цілями, а також необхідно відкалібрувати цінності та налаштуватись на робочий лад.

 

 

Саме для того, щоб зробити це у невимушеній та приємній атмосфері, 23 вересня і зібралась команда Центру соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів, до якої охоче долучились вихователі гуртожитків.

 

 

IMG 20210923 143052

 

За допомогою цікавих тренінгових вправ та глибоких питань для обговорення учасникам вдалось краще познайомитись один з одним, визначити власні стратегії поведінки у команді та траєкторію розвитку. Впевнені, що результати такого початку навчального року не змусять чекати довго.

 

IMG 20210923 143120


Якщо відчуваєте потребу у тімбілдінговому тренінгу для своєї команди, звертайтесь до методистів Центру програм з лідерства служіння Марії Вижви (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) чи Анастасії Щерби (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або реєструйтесь у формі.

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Тренінг для команди НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів