Підготовка до успішного навчального року разом з Центром програм з лідерства служіння

 

Вступні екзамени, кінець літніх канікул, старт нового навчального року супроводжується стресами, хвилюваннями, страхами... Як складуться стосунки з однокурсниками? Чи правильно обрано майбутній фах? Наскільки успішним буде навчання у виші?


Аби подолати страхи та допомогти студентам підготуватися до нових викликів, з 17 по 31 серпня 2021 року Центр програм з лідерства служіння провів онлайн-марафон під назвою "Get Ready".


Захід проводився вже вдруге. Впродовж 14 днів організатори допомагали учасникам осмислити особливості власної особистості, визначити цілі та життєві принципи, сформувати місії та перспективи на майбутнє. Кожен день складався із комплексу активностей: вправ-актуалізаторів, блоку ознайомлення з теоретичними аспектами, інтерактивів, відкритих питань та вправ. Всі активності передбачали самостійне виконання із подальшою рефлексією з іншими учасниками у Telegram-чаті.
Цього року до марафону долучилися студенти-грінченківці, абітурієнти, школярі, студенти Казахсько-Американського вільного університету та партнери "Co-Serve International".


Робочою мовою спілкування стала англійська. Саме це дозволило сформувати інтернаціональну спільноту, залучити партнерські організації, удосконалити навички володіння англійською мовою.

 

Вдячні учасникам марафону за активність та бажання розвиватися разом з нами!

 

Слідкуйте за нашими анонсами, аби взяти участь у наступному марафоні!

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Підготовка до успішного навчального року разом з Центром програм з лідерства служіння