Школа координаторів 2021

 

Влітку 2021 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка для студентів, які вирішили стати наставниками першокурсників, Центром програм з лідерства служіння було проведено курс занять "Школи координатора". Мета курсу - розповісти координаторам про особливості корпоративної культури Університету, навчити комунікувати її першокурсникам.


Студенти також ознайомилися з послугами та сервісами Університету, з основними елементами сайту Університету, про які потрібно розповісти першокурсникам у перші дні навчання.


Студенти, котрі набрали необхідну кількість балів, отримали сертифікат та «Записник координатора», який покликаний стати путівником у роботі з першокурсниками. Записник містить базову інформацію про структуру університету, техніку знайомства, вирішення конфліктів, командоутворення.

Заняття для майбутніх координаторів проводились онлайн на платформі "Google Classroom". Аби сформувати та закріпити навички роботи у конфліктних ситуаціях та команді, для охочих було проведено тренінг-офлайн.

 


"Відвідавши Школу координаторів ти отримуєш важливий досвід, який завжди тобі знадобиться у твоєму житті, навіть якщо ти не збираєшся бути координатором".

 

 

"Дякую за таку цікаву та змістовну "Школу координаторів". Дійсно поринула у атмосферу Університету і тепер буду більше знати як студент і як майбутній координатор".

 

"Насправді дуже змістовно подана для нас інформація, все чітко та структуровано. Хочу просто подякувати вам за вашу працю)"

 



Дякуємо всім, хто прийняв челендж та був присутнім на всіх заняттях курсу. Чекайте анонсів про наступні офлайн-активності для координаторів!


 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Школа координаторів 2021