Міжнародна академія лідерства служіння 2017

 

 

Що потрібно людині для щастя? Так, дуже і дуже багато чого і для кожного список буде різним! Як виявилось, активним та ініціативним студентам, які прагнуть стати лідерами, достатньо було взяти участь у черговій Міжнародній академії лідерства служіння під час літніх канікул!

Міжнародна академія з лідерства служіння є значною та завершальною частиною масштабної Міжнародної програм з лідерства служіння, що об’єднує студентів, а також їх наставників з усього світу.

 2

Академія 2017 року стала другою, що проводиться в Києві на базі Київського університету імені Бориса Грінченка за сприяння Міжнародної організації «Co-Serve International».

З 24 червня по 10 липня учасники академії провели 136 академічних годин відвідуючи громадські організації та компанії різних сфер бізнесу, обговорюючи побачене й почуте й роблячи власні висновки стосовно розвитку й потенціалу лідерства служіння в Україні.

Команда організаторів намагалася створити особливо дружню, навіть сімейну атмосферу, адже ніхто не мав переживати про те, що і як скаже, усі були на рівних – і викладач, і студент. Особливими членами української сім’ї стали гості зі Сполучених Штатів – Маршал Крістенсен, Коралі та Джеф Стівенс, а також наші партнери з Казахстану – Крістіна, Даша та Марина.

Кульмінацією захопливої подорожі стало написання та презентація власних місій життя, а також отримання сертифікатів. На крилах щастя відпустила Академія своїх випускників втілювати у життя написане, почуте та пройдене!

Компаніями та організаціями, які допомогли учасникам Академії глибше зрозуміти особливості реалізації принципів лідерства служіння на практиці стали:

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: Громада Новини Міжнародна академія лідерства служіння 2017