Статті

Цінності - фундамент особистості: тренінг для учасників “Школи успіху” від Центру програм з лідерства служіння

 

Як часто ви думаєте про те, що для вас важливо? Те, як ми живемо, визначається нашими цінностями. Вони допомагають нам приймати рішення та налагоджувати стосунки з іншими. Знання основних цінностей допомагає зрозуміти, хто ви насправді, а життя за цими цінностями дає відчуття щастя.

 

7 листопада 2021 року Центр програм з лідерства допоміг розібратися з цією темою під час онлайн-тренінгу "Цінності - фундамент особистості", який відбувся в рамках дводенного освітнього проєкту для школярів "Школа успіху". Захід був присвячений формуванню особистого бренду.

 

Використовуючи діджитал-інструменти, учасники проєкту створювали власні серця, наповнюючи їх найважливішими складовими свого життя. Переглядали уривки з кінофільмів та мультфільмів, аби навчитися розпізнавати цінності інших. Аналізували власну поведінку, взаємодію з іншими в команді та визначали свої 3 найбільш важливі життєві цінності.

 

В результаті, команда Центру допомогла знайти відповіді на 3 основні запитання:

  • Де шукати та як зрозуміти свої цінності?
  • Чому вони важливі для особистого росту та успіху?
  • Як цінності лідера та команди впливають на ефективність спільної роботи?

 

"Цінності - це частина цієї самосвідомості. Це так само важливо, як знати свої сильні чи слабкі сторони, усвідомлювати можливості та орієнтири у житті. Особливо у шкільному віці. Цінності визначають те, як ми взаємодіємо зі світом. Чи зможемо ми працювати в команді, стати "своїм" в колективі. І перш ніж ставити перед собою грандіозні плани з підкорення цього світу, дуже важливо зрозуміти свій фундамент, спостерігаючи за собою, аналізуючи свою поведінку", - поділилася команда Центру.

 

Дякуємо учасникам за цінний зворотній звʼязок:

"Після тренінгу забираю цінні ресурси та ідеї для роздумів. Буду аналізувати фрагменти відео та своє оточення", Юлія.


"Буду аналізувати себе і оточуючих ще більше", Марія.


"Цікавий досвід, нова інформація і дуже сподобалася інтерактивна частина тренінгу", Максим.

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: