Статті

Карантинна Школа координаторів 2020

 

 

З 26 березня по 18 квітня 2020 року команда Центру програм з лідерства служіння провела щорічну "Школу координаторів". Формат, звісно, став незвичним: онлайн-курс на платформі Google "Classroom".


Цього року на Школу зареєструвалося понад 280 студентів з усіх структурних підрозділів, а 175 координаторів отримали сертифікати за успішне завершення курсу.


Особливістю навчання координаторів завжди була практикоорієнтованість через вправи та активності. Незважаючи на зміни, вдалося зберегти інтерактивність та оптимізувати роботу студентів.


Співробітники Центру розказали майбутнім координаторам про:

 

    • особливості корпоративної культури Університету,
    • ключові елементи сайту, які стануть в пригоді першокурсникам,
    • ознайомили із сервісами та послугами, які полегшать будні не лише вступникам, а й координаторам.


Звісно, Школа була спрямована навчити координаторів комунікувати з першокурсниками та сформувати навички роботи як у команді, так і в конфліктних ситуаціях.


Онлайн-формат навчання дозволив запропонувати студентам різні форми роботи: тести, відкриті питання, створення презентацій тощо. Також координатори мали змогу взяти участь в онлайн-марафоні, присвяченому світовим лідерам.


Центр програм з лідерства служіння бажає координаторам іскри в очах, креативу, енергії, терпіння та відкритості до ідей, першокурсників, своїх колег координаторів!

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: