Статті

Про лідерство для школярів на Summer Leadership Camp

 

Центр програм з лідерства служіння провів чергову програму розвитку лідерських якостей для школярів - Summer Leadership Camp.


З 11 по 13 червня співробітники Центру допомагали учням 8-10 класів зрозуміти себе, свої цінності, якості, розвинути навички комунікації, слухання, публічного виступу та розповіли про лідерство як частину корпоративної культури нашого Університету.

Перший день ми присвятили дослідженню поняття "лідерство", передумовам виникнення лідера в команді та про те, які якості та навички мають ключову роль. Зрозуміти свої власні цінності, сильні та слабкі сторони допомогли цікаві акивності, ігри та обговорення. Другого дня школярі зрозуміли цінність процесу комунікації, а також попрактикували навички активного слухання. Третій та завершальний день ми присвятили одній із найнеобхідніших навичок - ораторському мистецтву. Через практику учні закріпили формулу спонтанної промови та інструменти активізації уваги аудиторії.


Нагадаємо, Summer Leadership Camp - це 3-денний інтенсивний курс, що поєднує в собі вивчення основ лідерства, розвиток лідерських якостей та вивчення англійської мови.


Після табору учні не тільки вдосконалюють свої комунікативні навички та розширюють словниковий запас, а й покращують власні якості лідера, визначають пріоритетні цілі та стратегії їх досягнення, навчаються працювати у команді та ефективно взаємодіяти з ровесниками.


З нетерпінням чекаємо наших учасників восени на Fall Leadership Camp, що відбудеться на літніх канікулах. Слідкуйте за анонсами!

Про лідерство д...
Про лідерство для школярів на Summer Leadership Camp Про лідерство для школярів на Summer Leadership Camp
Про лідерство д...
Про лідерство для школярів на Summer Leadership Camp Про лідерство для школярів на Summer Leadership Camp

 

 

 

Помітили помилку в тексті? Виділіть це слово мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Ви тут: